Påskefrokost på Vigen

I påsken (29. marts-2. april 2018) serverer vi påskefrokost på Vigen.
Inviter venner og familie ud til en dejlig forårsfrokost
OBS 1 og 2 april serveres KUN påskefrokost

Alle retter serveres på bordet som en blanding af anrettet og deleretter
Disse dage serveres ikke ala carte i frokosten

Første del:

Kryddersild med purløg og bagte tomater

Peberrodssild med creme fraiche og skalotter

Æg og rejer, mayo med safran og ristet bacon

Vigens varmrøgede laks med marinerede æbler og rygeost

Friterede rødspætter med grov blomkåls remoulade med persille og grillet citron

Anden del:

Hønsesalat på langtidsbagt unghane med ristet panchetta og jordskokker

Lammeculotte med gulerødder og oregano

Romainesalat vendt med mormor dressing, høvlet vesterhavsost og ristet rugbrød

Tredie del:

Oste: Skt Juul & Bette Kristian
Hertil kompot på blommer og rødbeder. Sprødt knækbrød

Vigens citronfromage med bagt hvid chokolade, marengs og citronverbena

Til hele frokosten serveres Vigens kernerugbrød og langtidshævet surdejsbrød.
Fedt rørt med ristet løg og sennep og vigens pisket smør med brunet smør.

Pr kuvert 335kr – Børn op til 12 år 175kr

Bestil bord online eller send os en mail

restaurant-768x622