Serverede retter marts-april

I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.

SNACKS Tilkøb 2 stk. 110kr

Crustade med varmrøget laks & rogn
Grillet surdejsvaffel, kyllingelevermousse, syltet grøn tomat og røget vesterhavsost
Grillet surdejsvaffel, cremefraiche, bagt kulmule og purløg
Ristet surdejsbrød, sortfodsskinke og tomat mayo
Kroketter med frilandgris og urte emulsion

FORRETTER

Stenbiderrogn (serveres foreløbigt ikke i 2025)
Creme fraiche / rødløg / tørret tang / grillet brød 

Saltet torsk med østers & peberrod
Friskost, marinerede agurker & ristet rugbrød 

Dampet & røget laks
Laksesouffle med rejer, letrøget laks, rogn, syltet glaskål samt lun fiskesauce

Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Persillemayo, ristede jordnødder, revet havgus & grillede gemte agurker

Tilkøb deleforretter – serveres på fade ved bordet 155kr
Kammuslingcarpaccio med æbler & østers
Tuntatar rørt med creme fraiche & urter
Saltet laks, urtemayo, rogn, puffede vilde ris & sprøde salater
Gravad okseinderlår, persillemayo, ristede jordnødder, revet havgus & grillede gemte agurker
Urtepesto

HOVEDRETTER

Oksefilet med selleri 
Pure af selleri og brunet smør, syltet selleri, glaceret langtidsbagte sellerier & ristet boghvede
Sauce med citrontimian og skalotter. Små kartofler vendt med smør og purløg 

Oksefilet
Stegt kål, karamelliseret løgpuré med æbler & grillede små nye løg.
Saucen med estragon og kærnemælksvalle. Små kartofler vendt med smør og purløg 

Bagt helleflynder
Lun persillepuré, braissert fennikel & syltede skalotter
Skummet muslingefløde med hakkede blåmuslinger og purløg
Små kartofler vendt med dild og syltet sennep

DESSERTER

Citronfromage & hindbær
Hindbærsorbet & marengs

Mørk chokolade og solbær
Chokoladetærte med solbær & mørk chokoladesorbet

Rabarber og hvid chokolade
Yoghurtsorbet med lavendel, rabarberkompot, hvid chokolade creme & ristet mandelflage


BUFFET

Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr 

KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam

BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR

Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede  (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg 

BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede

KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler

KONTAKT OS
LØRDAGSFROKOST
SØNDAGSFROKOST
AFTENSELSKAB