Serverede retter maj-juli
I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.
SNACKS Tilkøb 2 stk. 110kr
Crustade med varmrøget laks & rogn
Grillet surdejsvaffel, kyllingelevermousse, syltet grøn tomat og røget vesterhavsost
Grillet surdejsvaffel, cremefraiche, bagt kulmule og purløg
Ristet surdejsbrød, sortfodsskinke og tomat mayo
Kroketter med frilandgris og urte emulsion
FORRETTER
Grillede hvide asparges med Rømø rejer (maj/juni)
Luftig hollandaise med røget smør, friterede kapers & sprøde salater
Rimmet kammusling
Dild pure, syltet glaskål med hyldeblomst, æbler & skummet muslingefløde
Saltet torsk med østers & peberrod
Friskost, marinerede agurker & ristet rugbrød
Gravad okseinderlår (kan også lave som Tatar)
Små nye kartofler, karsemayo, revet Havgus, puffet kartoffel & syltet sennep
Tilkøb deleforretter – serveres på fade ved bordet 155kr
Kammuslingcarpaccio med æbler & østers
Tuntatar rørt med creme fraiche & urter
Saltet laks, urtemayo, rogn, puffede vilde ris & sprøde salater
Gravad okseinderlår, solmodne tomater, mayo på vesterhavsost og tomat, basilikum & syltede grønne tomater
Urtepesto
HOVEDRETTER
Oksefilet med ærter
Ærte pure, nye danske ærter, grillede løg & brændte syltet løg
Sauce med skalotter og urter fra haven. Små nye kartofler med smør og purløg
Oksefilet med nye gulerødder
Cremet guldrodspure monteret med friskost, små nye gulerødder med malt & syltede små løg
Sauce med nye løgtoppe og estragon. Små nye kartofler med smør og purløg
Bagt helleflynder
Grillede grønne asparges, spidskål med brunet smør, grønne jordbær og blanquetsauce
Små nye kartofler med dild og syltet sennep
DESSERTER
Jordbær med fløde (juni-juli)
Vanille pannacotta, jordbær sorbet, friske jordbær & cacaotwill
Hvid chokolade & pocheret pære
Yoghurtsorbet med timian, figenbladolie & ristet mandel-caramelcruble
Mørk chokolade og solbær
Chokoladetærte med gemte solbær & mørk chokoladesorbet
BUFFET
Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr
KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam
BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR
Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg
BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede
KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler