Serverede retter august til september

I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.

SNACKS Tilkøb 2 stk. 110kr 

Crustade med varmrøget laks & rogn
Grillet surdejsvaffel, kyllingelevermousse, syltet grøn tomat og røget vesterhavsost
Grillet surdejsvaffel, cremefraiche, bagt kulmule og purløg
Ristet surdejsbrød, sortfodsskinke og tomat mayo
Kroketter med frilandgris og urte emulsion

FORRETTER

Rimmet kammusling
Syltet glaskål, dildpuré, æbler & skummet muslingefløde 

Saltet torsk med østers & peberrod
Friskost, marinerede agurker & ristet rugbrød 

Dampet & røget laks
Laksesuoffle med rejer, letrøget laks, rogn & syltet glaskål samt lun fiskesauce 

Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Blandede solmodne tomater, mayo på vesterhavsost og tørret tomat, basilikum & tørret grøn tomat

Tilkøb deleforretter – serveres på fade ved bordet 155kr
Kammuslingcarpaccio med æbler & østers
Tuntatar rørt med creme fraiche & urter
Saltet laks, urtemayo, rogn, puffede vilde ris & sprøde salater
Gravad okseinderlår, solmodne tomater, mayo på vesterhavsost og tomat, basilikum & syltede grønne tomater
Urtepesto

HOVEDRETTER

Oksefilet
Blomkålspure, små stegte blomkålsbuketter & brændte syltede løg.
Sauce med purløg og tørrede kapers.
Små kartofler vendt med smør og persille 

Oksefilet
Cremet spinatpuré, grillede porre & stegt palmekål
Sauce med syltede sennepskorn & røget marv
Små kartofler med smør og persille 

Bagt helleflynder
Dildpuré, stegt spinat, ristede hasselnødder og syltede skalotter
Luftig sauce hollandaise. Små kartofler vendt med smør og dild 

DESSERTER

Mørk chokolademousse og hindbær
Hindbærsorbet, friske hindbær, tørrede hindbær & cacaotwill  

Citronfromage og brombær
Brombærsorbet, friske brombær & sprød mandel-karamel 

Mørk chokolade og solbær
Chokoladetærte med gemte solbær & mørk chokoladesorbet 


BUFFET

Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr 

KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam

BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR

Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede  (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg 

BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede

KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler

KONTAKT OS
LØRDAGSFROKOST
SØNDAGSFROKOST
AFTENSELSKAB