Serverede retter oktober til februar
I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.
SNACKS Tilkøb 2 stk. 110kr
Crustade med varmrøget laks & rogn
Grillet surdejsvaffel, kyllingelevermousse, syltet grøn tomat og røget vesterhavsost
Grillet surdejsvaffel, cremefraiche, bagt kulmule og purløg
Ristet surdejsbrød, sortfodsskinke og tomat mayo
Kroketter med frilandgris og urte emulsion
FORRETTER
Saltet kammusling og jordskokker
Bagte jordskokker, jordskokkepuré samt sprøde jordskokker og æble
Saltet torsk med østers & peberrod
Friskost, marinerede agurker & ristet rugbrød
Dampet & røget laks
Laksesuoffle med rejer, letrøget laks, rogn & syltet glaskål samt lun fiskesauce
Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Svampemayo, tørrede svampe, stegte svampe, røget vesterhavsost, samt grillede gemte agurker fra i sommers
Tilkøb deleforretter – serveres på fade ved bordet 155kr
Kammuslingcarpaccio med æbler & østers
Tuntatar rørt med creme fraiche & urter
Saltet laks, urtemayo, rogn, puffede vilde ris & sprøde salater
Gravad okseinderlår, svampemayo, stegte og tørrede svampe, røget vesterhavsost og gemte agurker
Urtepesto
HOVEDRETTER
Oksefilet
Puré af bagt butternutsquash, rehydrerede gulerødder, braiserede løg og sennep
Sauce med syltet løg og urter. Små kartofler vendt med smør og purløg
Oksefilet
Glacerede skorzonerrødder, cremet pastinak, gemte porre med løvstikke og puffet kartoffel
Sauce med syltet løg og urter. Små kartofler vendt med smør og purløg
Bagt Helleflynder med rødbeder
Rødbedepuré, syltede rødbeder og små glacerede rødbeder
Cremet fiskefumé på ristet helleflyder og høns. Små kartofler vendt med smør og dild
DESSERTER
Vanille pannacotta og havtorn
Havtorn sorbet, syltet havtorn & cacaotwill
Mørk chokolade og solbær
Chokoladetærte med gemte solbær & mørk chokoladesorbet
Æbler og vanille
Bagt æblekompot med honning fra haven, cremet vanilleis, mazarin og hvid chokolade
BUFFET
Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr
KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam
BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR
Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg
BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede
KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler