NYTÅRS VINMENU

VINE

Snacks: Weingut Geils, Blanc de Noir, Sect 250kr

Blanc de Noirs Sekt Brut har en flot lysgylden farve med sølvagtige glimt og en behagelig mousse med fine, små og vedvarende bobler. Duften byder på sarte nuancer af hvide blomster og pærer samt delikate noter af brioche og ristet rugbrød. Smagen er frisk, tør og ren og afsluttes med en velafstemt mundrensende syre i kombination med en lækker cremethed.

Saltet laks: Weingut Nigl, Grüner Weltliner 2024 200kr
Frisk, frugtig, livlig og sprød med noter af peber, grønt og urter.

Kyllingterrine: , Domaine de la Cotelleraie, Cabernet Franc, Loire 2020 225kr
Intens, men stadig meget elegant og poleret rødvin, med en rank og frisk tannin struktur, der får vinen til at fremstå blød med en nærmest sødmefuld frugt med det typiske grønne "knæk" i noterne.

Oksefilet: Chateau Fontarnay, Margaux, Bordeaux 2018 250kr
Drikkemoden Bordeaux. Vinen er flot granatrød, bouqueten åben og kraftig med noter af solbær og sort peber. Smagen er på samme tid både kraftig, saftrig og med spændende nuancer.

Dessert: Ramos-Pintos, Sailboat, Special Tawny Reserve 225kr
Special Tawny Reserve Port har en flot, lys rubinrød farve med let brunlig kant. Duften er nærmest overdådig i al sin kompleksitet, og byder på frugtige nuancer af kirsebær, fersken og blommer i kombination med nødder og lidt mere krydrede noter af kanel og ingefær. De samme noter går igen i smagen, og et strejf af citrus tilfører vinen god friskhed. Eftersmagen er meget harmonisk og bemærkelsesværdig lang. En virkelig klasse-portvin.

BESTILLING:

Skal det være både nemt og lækkert, så bestil den tilhørende vinmenu.
Vinene afhentes sammen med maden d. 31/12.