FROKOSTBUFFET

I vores frokostpakker indgår en af 2 følgende buffeter:

FROKOSTBUFFET

Første omgang serveret til deling ved bordet, anden omgang som fælles buffet og tærten ligeledes som fælles sammen med kaffen.

1 servering:
Saltet torsk
Persille mayo / ristet mandler / sprød salat

Bagt laks med lavendelBBQ og urte creme fraiche
Ristet sesam / blandede urter

Marinerede salater
———

2 servering
Stegt kalveculotte med timian og hvidløg
Braiseret udbenet kyllingelår
2 x salater efter årstiden bestemt af køkkenet
1 x kartoffel bestemt at køkkenet
———
3 servering

Tærten
Mazarin / hvid chokolade / fyld efter sæsonen

 

DANSK FROKOST

Første 2 serveringer som delefade på bordet. Fælles kaffe og kage buffet

 1 servering
Karrysild med æbler og løg
Friteret rødtunge med kålremoulade og grillet citron
Æg og rejer med syltet grønne tomater og urtemayo

2 servering
Hønsesalat med stegte svampe, æbler og urter

Roastbeef
Ristede løg, sylt og peberrod

Svinemørbrad af glad gris
Svampe ala creme og surt

3 servering
Vigens frugttærte
Mazarin, hvid chokoladecreme og fyld efter sæsonen
Serveres sammen med kaffen