Menu fra 2/7 til 29/7

Rimmet helleflynder, grøntbullion, hybenrose, glaskål & grønne jordbær
***
Nye kartofler, Rømørejer, grillet agurk, stikkelsbær & rygeost
***
Kulmule, spinat, sprøde salater, ærter & skummet fiskesauce
eller
Stegt okse, pak choi, nye løg & persillepure
***
Blåbærsorbet, skovbær & cream cheese med vanille

4 retter 550kr

Rimmet helleflynder, grøntbullion, hybenrose, glaskål & grønne jordbær
***
Nye kartofler, Rømørejer, grillet agurk, stikkelsbær & rygeost
***
Tatar, majs & røget Vesterhavsost
***
Kulmule, spinat, sprøde salater, ærter & skummet fiskesauce
eller
Stegt okse, pak choi, nye løg & persillepure
***
Blåbærsorbet, skovbær & cream cheese med vanille

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr

RESERVER
VINKORT

Menu fra 30/7 til 1/9

Saltet torsk, grillede agurker, peberrod & persille
***
Krabbe, rejer, glaskål & ærter
***
Stegt kulmule, sommerkål, sennep & rygeost
eller
Modnet nakke af gris, gulerødder & majs
***
Hindbærsorbet, friske hindbær & cream cheese med vanille & lime

4 retter 550kr

Saltet torsk, grillede agurker, peberrod & persille
***
Krabbe, rejer, glaskål & ærter
***
Tatar, emulsion på grillet salat, tomater & sprød comté
***
Stegt kulmule, sommerkål, sennep & rygeost
eller

Modnet nakke af gris, gulerødder & majs
***
Hindbærsorbet, friske hindbær & cream cheese med vanille & lime

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr