AFTENMENU

Bemærk alle selskaber på 8 og derover skal bestille samme menu forud.
Vi tilbyder ikke “børneretter”

Reserver bord her

MENU GÆLDENDE FRA 15/9 til 17/10

6 RETTERS MENU

Saltet torsk med jordskokker

Stegt kammusling, svampe & havgus

Tatar af dansk okse, sort peber, tomater og svampe

Rødtunge, salater, frikassé med gemt sommergrønt

Svinebryst, blomkål & havtorn

Kærnemælks panna cotta & skovbær

6 retter 600kr
2 glas vinmenu 180 4 glas 320 6 glas vinmenu 480kr

4 RETTERS MENU

Saltet torsk med jordskokker

Stegt kammusling, svampe & havgus

Rødtunge, salater, frikassé med gemt sommergrønt

eller

Svinebryst, blomkål & havtorn

Kærnemælks panna cotta & skovbær

4 retter 400kr
2 glas vin 180kr – 4 glas vin 320kr

EN AFTEN PÅ VIGEN

Aperitif – 4 eller 6 retter – 4 eller 6 glas vinmenu – kaffe & vand m/u brus
850kr / 1200kr

VÆLG FRA KORTET

Alle retter er forretsstørrelse

Saltet torsk med jordskokker 135kr

Stegt kammusling, svampe & havgus 135kr

Tatar af dansk okse, sort peber, tomater og svampe 150kr

Rødtunge, salater, frikassé med gemt sommergrønt 165kr

Svinebryst, blomkål & havtorn 165kr

Kærnemælks panna cotta & skovbær 100kr