Menu fra 2/7 til 29/7

Rimmet helleflynder, grøntbullion, hybenrose, glaskål & grønne jordbær
***
Nye kartofler, Rømørejer, grillet agurk, grønne tomater & rygeost
***
Kulmule, spinat, sprøde salater, ærter & skummet fiskesauce
eller
Stegt okse, pak choi, nye løg & persillepure
***
Blåbærsorbet, skovbær & cream cheese med vanille

4 retter 550kr
Tilkøb af tatar 95kr

Rimmet helleflynder, grøntbullion, hybenrose, glaskål & grønne jordbær
***
Nye kartofler, Rømørejer, grillet agurk, grønne tomater & rygeost
***
Tatar, majs & røget Vesterhavsost
***
Kulmule, spinat, sprøde salater, ærter & skummet fiskesauce
***
Stegt okse, pak choi, nye løg & persillepure
***
Blåbærsorbet, skovbær & cream cheese med vanille

6 retter 750kr

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 6 glas 590kr

RESERVER
VINKORT

Menu fra 30/8 til /

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 6 glas 590kr