AFTENMENU

Bemærk alle selskaber på 8 og derover skal bestille samme menu forud.
Vi tilbyder ikke “børneretter”

Reserver bord her

MENU

Gældende 23. november til 23. december

6 RETTERS MENU

Saltede kammuslinger, jordskokker & bullion

Gravad laks, sprøde salater, østers & lun rygeost

Vildttatar, svampe, løg & sennep

Stegt torsk, butternut squash, kål & safran

And & rødbeder

“Ris ala mande”, panna cotta, kirsebærkompot & vanilleis på ristede mandler

6 retter 750kr
2 glas vinmenu 190 4 glas 340 6 glas vinmenu 510kr

4 RETTERS MENU

Saltede kammuslinger, jordskokker & bullion

Gravad laks, sprøde salater, østers & lun rygeost

Stegt torsk, butternut squash, kål & safran

eller

And & rødbeder

“Ris ala mande”, panna cotta, kirsebærkompot & vanilleis på ristede mandler

4 retter 550kr
2 glas vin 190kr – 4 glas vin 340kr

VÆLG FRA KORTET

Saltede kammuslinger, jordskokker & bullion 150kr
Gravad laks, sprøde salater, østers & lun rygeost 150kr
Vildttatar, svampe, løg & sennep 165kr
Stegt torsk, butternut squash, kål & safran 220kr
And & rødbeder 220kr
“Ris ala mande”, panna cotta, kirsebærkompot & vanilleis på ristede mandler 110kr

SE VINKORT