FERIELUKKET 7-29 oktober
Menu fra 30/10 til 24/11
Saltet torsk, selleri, æbler & muslingefløde
***
Letrøget ørred, blomkål & grillet porre
***
Stegt helleflynder, kål, spinat, Vesterhavsost & hollandaise
eller
Glad gris, butternut squash & flæskesvær
***
Yoghurtsorbet med lavendel, rødbeder & malt
4 retter 550kr
Saltet torsk, selleri, æbler & muslingefløde
***
Letrøget ørred, blomkål & grillet porre
***
Oksetatar, svampe & jordskokker
***
Stegt helleflynder, kål, spinat, Vesterhavsost & hollandaise
eller
Glad gris, butternut squash & flæskesvær
***
Yoghurtsorbet med lavendel, rødbeder & malt
5 retter 650kr
Ost inden desserten
Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk
Vinmenu
2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr
Menu fra 27/11 til 21/12
Saltet kammusling, æbler, rosenkål & hasselnødder
***
Letrøget laks, lun rygeost, bitre salater & jordskokker
***
Stegt torsk, spidskål, svampe & hummerhollandaise
eller
And, rødbede, selleri & Mizo
***
“Ris ala mande” vanilleis, ristede mandler, blommer & panna cotta
4 retter 550kr
Saltet kammusling, æbler, rosenkål & hasselnødder
***
Letrøget laks, lun rygeost, bitre salater & jordskokker
***
Æbleskive, confiteret and, løg & kapers
***
Stegt torsk, spidskål, svampe & hummerhollandaise
eller
And, rødbede, selleri & Mizo
***
“Ris ala mande” vanilleis, ristede mandler, blommer & panna cotta
5 retter 650kr