Menu fra 2/9 til 6/10

Saltet kammusling, tomater, ristet bacon & grøntbullion
***
Letrøget laks, selleri, rogn, rygeost & grillet kål
***
Stegt kulmule, blomkål, jordskokker & sauce på ristede fiskeskrog
eller
Kylling fra Hopballe, grillet majs & svampe
***
Yoghurt, æbler & bladselleri

4 retter 550kr

Saltet kammusling, tomater, ristet bacon & grøntbullion
***
Letrøget laks, selleri, rogn, rygeost & grillet kål
***
Tatar, mizo-glaserede rødbeder, gedeost & malt
***
Stegt kulmule, blomkål, jordskokker & sauce på ristede fiskeskrog
eller
Kylling fra Hopballe, grillet majs & svampe
***
Yoghurt, æbler & bladselleri

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr

RESERVER
VINKORT

FERIELUKKET 7-29 oktober

Menu fra 30/10 til 24/11

På vej

På vej