FERIELUKKET 7-29 oktober

Menu fra 30/10 til 24/11

Saltet torsk, selleri, æbler & muslingefløde
***
Letrøget ørred, blomkål & grillet porre
***
Stegt helleflynder, kål, spinat, Vesterhavsost & hollandaise
eller
Glad gris, butternut squash & flæskesvær
***
Yoghurtsorbet med lavendel, rødbeder & malt

4 retter 550kr

Saltet torsk, selleri, æbler & muslingefløde
***
Letrøget ørred, blomkål & grillet porre
***
Oksetatar, svampe & jordskokker
***
Stegt helleflynder, kål, spinat, Vesterhavsost & hollandaise
eller
Glad gris, butternut squash & flæskesvær
***
Yoghurtsorbet med lavendel, rødbeder & malt

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr

RESERVER
VINKORT

Menu fra 27/11 til 21/12

Saltet kammusling, æbler, rosenkål & hasselnødder
***
Letrøget laks, lun rygeost, bitre salater & jordskokker
***
Stegt torsk, spidskål, svampe & hummerhollandaise
eller
And, rødbede, selleri & Mizo
***
“Ris ala mande” vanilleis, ristede mandler, blommer & panna cotta

4 retter 550kr

Saltet kammusling, æbler, rosenkål & hasselnødder
***
Letrøget laks, lun rygeost, bitre salater & jordskokker
***
Æbleskive, confiteret and, løg & kapers
***
Stegt torsk, spidskål, svampe & hummerhollandaise
eller
And, rødbede, selleri & Mizo
***
“Ris ala mande” vanilleis, ristede mandler, blommer & panna cotta

5 retter 650kr