Vejledning til årets nytårsmenu

Vi har gjort hvad vi kan for at gøre tilberedning og anretning af menuen så nem som muligt.

SÅDAN GØR DU
Du får udleveret en kasse med en masse bøtter.
Brød får du i en brødpose.

På hver bøtte i kassen står der hvad den indeholder, til hvor mange og til hvilken ret.
Der medfølger også en tjekliste over alle bøtter.
Hvis der er flere ens bøtter med det samme i er der kun label på den ene.

OBS – låg på aluforme må ikke komme i ovnen

VEJLEDNING 2022

Snack:
– på vej
– på vej

Torsk
– På vej 
– På vej

Laks
– På vej
– På vej
– Serveres i glasset (returner glasset og vind menuen næste år)

Mørbrad
– Varm ovnen op til 220 grader
Kødet steges i ovnen ca. 10-12min og hviler så 5-8min (stegetiden er afhængigt af jeres ovn, og hvor mange der skal laves til. Kødet skal føles fast uden at være hårdt)
– På vej

Desserten
– Pynt citronfromagen med crumble
– Serveres i glasset (returner glasset og vind menuen næste år)

Må vi se med?

Del din anretning på instagram.com med #restaurantvigen