Vejledning nytårsmenu 20202021-01-02T10:36:36+01:00

Vejledning nytårsmenu 2020

GLAS EMBALLAGE

I er velkommen til at beholde glassene fra mellemret og dessert.
Vi modtager dem også meget gerne retur.
Vi har en kasse til dem ved hovedindgangen, så i kan aflevere dem når det passer jer.
Kommer i og spiser inden 1. april bytter vi glassene med kaffe 🙂

 

– – – –

Vi har gjort hvad vi kan for at gøre tilberedning og anretning af årets nytårsmenu så nem som muligt.
Så har du mere tid til at slappe af med dine gæster.

SÅDAN GØR DU
Du får udleveret en kasse med en masse bøtter.
Bemærk en af dem er en thermobøtte med is der skal i fryseren når i kommer hjem
Mellemret og dessert er portionsanrettet i glas (tilføj kun is til dessert)
Brød og chips (snacks) får du i en brun brødpose.

På hver bøtte i kassen står der hvad den indeholder, til hvor mange og til hvilken ret.
Der er også en tjekliste så du selv kan kontrollere at du har modtaget det hele.
Brød, smør og snacks fremgår ikke af tjeklisten.



VEJLEDNING – klik her for vejledning i ren tekst til print

Snacks – Tapiokachips

Anrettes i skål og serveres med dip

Forret – Saltet helleflynder

  • Anret helleflynderen i bunden af tallerken.
  • Kom en skefuld agurker henover og fordel den syltede glaskål så det dækker fisken.
  • Pluk dilden ud i lidt mindre stykker og anret på toppen
  • Lun forsigtigt muslinge fløden op og hæld over retten ved bordet.

Mellemret – Let røget torsk

Lige til at servere i glasset – Tag den ud fra køl mens i spiser forret.

Hovedret – Mørbrad med rødbede & pommes anna

  • Forvarm oven til 220grader. 
  • Saucen lunes op i en gryde.
  • Rødbede puren lunes i en gryde under omrøring.
  • De rehydrerede rødbeder tilsættes en smule vand og lunes i gryde.
  • Mørbraden steges færdig i ovn – stegetiden varierer en del fra ovn til ovn og hvor mange du skal lave til. Mellem 10-12min ved 220grader. Den skal føles fast uden at være hård.
  • Pommes Anna lunes ligeledes 8-12 min. i ovnen

Bøffer og kartofler kan varmes i alubøtten – står i meget tæt så flyt dem til en bradepande eller lign. Ellers øges tilberedningstiden.

Anretningsforslag: Læg puré i bunden med bøffen ovenpå. Drys de rehydrerede rødbeder ovenpå og pynt med rødløg og urter. Server sauce ved bordet.

Desserten – Panna Cotta

  • Isen tages ud 5-10min før den skal bruges.
  • Lav et flot “æg” og anret det i midten af desserten (se video nederst).
  • Serveres i glasset  

Sådan laves det perfekte æg

I foråret havde vi en konkurrence på facebook – se herunder hvor Andreas demonstrerer et “perfekt æg”

Må vi se med?

Del din anretning på instagram.com med #restaurantvigen