Vejledning til årets nytårsmenu

Vi har gjort hvad vi kan for at gøre tilberedning og anretning af menuen så nem som muligt.

SÅDAN GØR DU
Du får udleveret en pose med en masse bøtter.
Brød får du i en brødpose.

På hver bøtte i kassen står der hvad den indeholder, til hvor mange og til hvilken ret.
Hvis der er flere ens bøtter med det samme i er der kun label på den ene.

Herunder kan du foreløbigt se et eksempel på vejledning.
Den endelig vejleding vil være klar medio december.

OBS – låg på aluforme må ikke komme i ovnen

VEJLEDNING

På vej – nedenstående pt kun et eksempel på en tidligere ret

  • Bisque lunes i gryde. Piskes evt. hurtigt igennem så den samler sig.
  • Anret forsigtigt torsken på en tallerken
  • Agurkekugler drysses over
  • Spidskål anrettes ovenpå torsken.
  • Drys med de røgede mandler
  • Dild pyntes på toppen
  • Bisque overhældes ved bordet
  • Server med surdejsbrød til

Må vi se med?

Del din anretning på instagram.com med #restaurantvigen