Vejledning til årets nytårsmenu
Vi har gjort hvad vi kan for at gøre tilberedning og anretning af menuen så nem som muligt.
SÅDAN GØR DU
Du får udleveret en kasse med en masse bøtter.
Brød får du i en brødpose.
På hver bøtte i kassen står der hvad den indeholder, til hvor mange og til hvilken ret.
Der medfølger også en tjekliste over alle bøtter.
Hvis der er flere ens bøtter med det samme i er der kun label på den ene.
OBS
– låg på aluforme må ikke komme i ovnen
– plastbøtter kan lunes kortvarigt i mikroovn – men hold øje med emnet
VEJLEDNING 2022
Snack:
– rist briocheskiverne på brødrister
– smør/fordel vesterhavsmayo på briocheskiverne med det gravede inderlår ovenpå
– anret på fad og server fx til nytårstalen
Torsk
– Anret torskerilletten fladt på en tallerken.
– Har du en udstikker/form kan den bruges til at lave en flot skarp kant.
– Dæk rilletten med et stykke grillet kål
– Varm hummerbisque i en lille gryde. Pisk den igennem så bliver den mere luftig. Hæld over ved bordet
Husk brød og smør
Laks
– Laksen er næsten færdiganrettet
– Der skal blot drysses ristet boghvede over umiddelbart inden servering
– Serveres i glasset (returner glasset og vind menuen næste år)
Mørbrad
– Tag kødet ud fra køl når i begynder at spise
– Varm ovnen op til 220 grader
Kødet steges i ovnen ca. 10-12 min og hviler så 5-8min (stegetiden er afhængigt af jeres ovn, og hvor mange der skal laves til. Kødet skal føles fast uden at være hårdt) Flyt gerne til bradepande så der er plads omkring bøfferne – ellers forlænges tilberedningstiden.
– Lun puréen i en lille gryde
– De rehydrerede gulerødder glaseres med væden i en gryde
– Kartofler varmes 15 min i ovnen sammen med bøfferne
Anret med gulerodspuré i bunden. Anret bøf med de rehydreredegulerødder på siden. Pynt med de tynde skiver glaskål.
– Server kartofler og sauce på bordet.
Desserten
– Citronfromagen er næsten klar
– Tag blot låget af og dæk med honningkage crumble
– Serveres i glasset (returner glasset og vind menuen næste år)
Må vi se med?
Del din anretning på instagram.com med #restaurantvigen
ALLERGENER
Brioche | Gluten |
Gravad okseinderlår | |
Vesterhavs mayo | |
Torskerillette | |
Grillet kål | |
Jordskokke-hummerbisque | Laktose |
Laks (portionsglas) | Østersolie (på pocheret østers) |
Ristet boghvede | |
Oksemørbrad | |
Kartofler | |
Gulerodspuré | Laktose |
Rehydrede gulerødder | |
Syltet glaskål | |
Sauce | Laktose |
Citronfromage (portions glas) | Laktose |
Crumble | Nødder – Gluten |