Vejledning til årets nytårsmenu

Vi har gjort hvad vi kan for at gøre tilberedning og anretning af menuen så nem som muligt.

SÅDAN GØR DU
Du får udleveret en kasse med en masse bøtter.
Brød får du i en brødpose.

På hver bøtte i kassen står der hvad den indeholder, til hvor mange og til hvilken ret.
Der medfølger også en tjekliste over alle bøtter.
Hvis der er flere ens bøtter med det samme i er der kun label på den ene.

OBS – låg på aluforme må ikke komme i ovnen

VEJLEDNING 2021

Snack: Sprøde flager af kylling og kartoffel m. rygeost og løvstikke
– anret chipsne i en skål med dippen (ovalt plasticbæger uden label) ved siden af
– bræk evt chipsflagerne i mindre stykker – store flager kan godt være til 2.
(OBS – Der er en anelse øl i chipsene (gluten))


Saltet kammusling
– Lun bouillon i en lille gryde
– Retten er færdiganrettet og serveres i glasset (returner glasset og vind menuen næste år)
– Bouillon (1 spiseskefuld) overhældes ved bordet

Gravad laks med enebær og havtorn
– Anret forsigtigt laksen med en palet i midten af tallerkenen. Fjern plastic der holder sammen på rullen
– Anret små toppe af emulsionen oven på laksen
– Vend salaterne sammen med dild i vinaigretten
– Fordel de sprøde salater på laksen 

Rillette på torsk & krabbe
– Anret et ”æg” af rilletten på en tallerken
– Pynt med glaskål
– Lun hummerbisque i en lille gryde og server ved bordet 

Oksemørbrad med morkelsauce
– Varm ovnen op til 220 grader
Kødet steges i ovnen ca. 10-12min og hviler så 5-8min (stegetiden er afhængigt af jeres ovn, og hvor mange der skal laves til. Kødet skal føles fast uden at være hårdt)
– Selleripuréen lunes forsigtigt i en gryde.
– Saucen koges op og koges lidt igennem. Giv den gerne en tur med piskeriset
for at samle den og fordele svampe.
– Rehydreret selleri varmes også i en gryde gerne ved mellem høj varme for at glacere dem ind.

– Anret kødet i midten af tallerkenen.
– Selleripuréen ved siden af kødet  –  De syltede løg på toppen af kødet.
– De nu glacerede selleri rustikt anrettet omkring kødet
–  Chips på toppen.
– Sauce kan enten hældes over ved bordet eller stilles på bordet. 

Desserten
– Pynt chokolademoussen med syltede blommer og crumble (OBS – GLUTEN I CRUMBLE)
– Serveres i glasset (returner glasset og vind menuen næste år)

Må vi se med?

Del din anretning på instagram.com med #restaurantvigen