Godt at vide når du skal holde selskab på Vigen

Der er mange ting at tænke over når man skal holde en større fest. Vi har prøvet at samle svar på mange af de oftest stillede spørgsmål herunder.
Alt er baseret på vores erfaringer og har alene til formål at din fest forløber så godt som muligt!

Reservation

Forud for reservationen er du velkommen til at besøge os i åbningstiden og bese lokalerne. Vi har som regel bedst tid til at vise rundt på hverdage mellem kl. 14 og 17.
Ønsker du at reservere kan du sende en mail til mail@vigen.dk – husk tid, varighed og antal
Herefter vil du i løbet af 14 dage modtage en endelig bekræftelse med et depositum på 5000kr (beløb kan være mere og mindre, afhænger af dag og antal).
Depositum har du 7 dage til at betale, hvorefter reservationen er endelig bekræftet. Se alle betingelser her

Selskabsaftale og møde

Ca. 4 uger forud for festen afholdes et møde med restaurant- eller køkkenchef hvor en endelig selskabsaftale udformes. Det kan være tidligere eller senere, dog senest 14 dage før. Efter mødet fremsendes den endelig selskabsaftale til godkendelse. Det er vigtigt at gennemlæse denne aftale og sikre sig at alt er korrekt.

Vi har bedst tid til disse møder mellem 15 og 17 på hverdage. Ring eller mail og lav en aftale herom.

Musik & Underholdning

Vi afspiller altid rolig dinnermusik i restauranten. Vi sørger naturligvis for at stoppe denne under taler/indslag.

Vi samarbejder med et firma der udlejer soundbokse der kan levere dansemusik hvis du ønsker at afspille dit eget musik efter maden.
Soundbox koster 300kr i leje.

Vedr. levende musik
Du er velkommen til at engagere levende musik til din fest. Vi kan have plads til et 5-mands band afhængigt af jeres bordopstilling.
Kun efter aftale kan bandet stille op inden festen – oftest vil lokalerne være optaget inden din fest.
Planlægger du et underholdningsindslag er dette også meget velkomment, dog beder vi om at vide det inden. Er det meget støjende forbeholder vi os ret til at afvise det hvis I ikke har lejet hele huset, af hensyn til andre gæster.
Vi har ikke faciliteter til at musikere kan have deres eget lokale til at klæde om/vente/spise m.m. Ønsker du mad til musikere skal det forudbestilles.
Ønske et live band kan vi anbefale Nefferbach

AV midler og internet

Vi har et lærred der kan opstilles alle steder i restauranten. Man står selv for projektor mv.
Vi har ikke yderligere av-mider. Vi har gæsteinternet til fri afbenyttelse.

Lokaler, bordopstilling m.v.

Vi har sammenfattet alt på lokaler her

Børn

Børn er altid velkomne på Vigen. Vi beder blot om at man som forældre tager almindeligt hensyn til andre gæster i huset. Fx er det en dårlig ide at tage en flyttekasse med lego med og tømme den ud i restauranten. Tag i stedet tuscher/malebog med eller en iPad. Husk også udetøj til børn, da der rundt om restauranten er flere fantastiske legepladser, hoppepude m.m. Vi beder om at børn ikke løber rundt i restauranten og lejer ta-fat da det generer både dine egne gæster samt evt. øvrige gæster i huset.

Mht menu er det muligt at bestille en børnemenu til de mindste børn hvis det ønskes.

Terrassen

Vores terrasse er hele sommerhalvåret et naturligt samlingspunkt og et stort aktiv. Er vejret til det, serveres velkomstdrink altid på terrassen ligesom vi også gerne gør klar til kaffen ude. Det er som udgangspunkt ikke muligt som større selskab at spise på terrassen, da det sjældent vil være en god oplevelse for alle med 3-4 timers middag ude.
På terrasen har vi store parasoller der dækker 75m2 således at terrassen kan benyttes også hvis vejret er mindre godt.

Er der flere selskaber eller ala carte samtidig med selskab vil terrassen være delt op med store blomsterkasser således at i har et område for jer selv.

Rygning

Rygning er naturligvis forbudt indendørs. Udendørs henstiller vi til at rygeafdelinger i begge ender af terrasen benyttes.

Ankomst, afrejse og antal

Lokalerne vil være klar til at modtage gæster 15min før de er bestilt. Vi har ofte flere selskaber på en dag og tiden herimellem er meget hektisk. Vi har derfor ikke mulighed for at servicere og tage imod gæster før. Ønsker du som vært at ankomme tidligere fx for at lægge bordkort på er du velkommen til det, aftal det blot på selskabmødet.
Det er kun muligt at blive længere hvis det er aftalt på forhånd. For aftenfester er dette i praksis altid muligt. For frokostselskaber er det sjældent muligt da der oftest kommer et nyt selskab. Prisen for en evt forlængelse er aftalt i selskabsaftalen.

Bordplan, bordkort og opdækning

En endelig bordplan meddeles senest 24 timer før, hvor bordkort også kan afleveres. Bordkort skal som minimum være sorteret bordvis.
Det er muligt at indlevere yderliger pynt efter aftale
Borde er altid dækket med hvide duge, hvide stofservietter, stearinlys og blomster (typisk roser i små vaser). I er velkommen til selv at medbringe eller få leveret dekorationer.

Opdækning