TAKEAWAY
Da restauranten er lukket for spisende gæster frem til 21. april tilbyder vi igen takeaway.
Weekendmenu 16-17. april
Bemærk de enkelte elementer skal varmes/færdigtilberedes hjemme.
Saltet torsk
Syltede agurker med brændt citron, marineret spidskål & røgede mandler smat skummet skaldyrsbisque
Glacert kalvespidsbryst
Cremet gulerod med friskost, små grillede nye porre og gemte løg
Sauce med bagte porretoppe og skalotter
Ymer fromage
Vigens Flødeis med hvid chokolade, pærekaramel og sprøde hibiscusflager
+ Caneléer til aftenkaffen
Hele menuen 295kr
Det er ikke muligt at vælge enkelte retter fredag og lørdag
Hentes fredag mellem kl. 16 og 18. Lørdag mellem kl. 11 og 13.
Vil du hører når vi åbner rigtig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet – så hører du om det 🙂
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her